Create your own banner at mybannermaker.com!
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ε - l e a r n i n g
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΣΔΔΑ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ 2022
ΣΤΡΑΤ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ 2020
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2020
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ε.Υ.Π. 2019
ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
ΔΙAΓ/ΣΜΟΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ
ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 2018
ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
EPSO
ΑΣΕΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΕΛΕΓΚΤΕΣ Υ.Π.Α
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΔΙAΓ/ΣΜΟΣ ΣΤΕΝΟΓΡΑΦΩΝ
ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΟΕIC
ΕΑΠ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
 

Πρόγραμμα μαθημάτων Πολιτικής Κατεύθυνσης (Ε-learning)

Διάρκεια: 132 ώρες + 24ώρες επαναληπτικά = 164ώρες

Κόστος: α) 1350€ (άπαξ καταβολή) β) 1700€. Σε 4 δόσεις των 425€

 

Α) Γενικές πληροφορίες

Καλύπτουμε τα μαθήματα του Αστικού, της Πολιτικής Δικονομίας, του Εμπορικού, του Ποινικού, της Ποινικής Δικονομίας, των Αγγλικών και της Γενικής Παιδείας για το διαγωνισμό της ΕΣΔΙ Πολιτικής-Ποινικής Κατεύθυνσης και Ειρηνοδικών, τα οποία και ανεβάζουμε στην πλατφόρμα.

 
Δημιουργούμε ασύγχρονα βιντεομαθήματα, (οπότε και ακολουθούν την επικαιρότητα του 2021) δημιουργημένα από καθηγητές σε άδεια αίθουσα (απουσία μαθητών για βέλτιστη ποιότητα διδασκαλίας), και με online συναντήσεις που θα γίνουν όταν ανακοινωθεί ο διαγωνισμός.
 
Έχουμε ειδικά βίντεο με αναλυτικές επίσης βιντεοπαρουσιάσεις σε παλαιά τεθέντα θέματα των ως άνω διαγωνισμών και επίλυση πρακτικών ανά διδακτική ενότητα όπως και σύνθετα και πολυθεματικά.

 
Δεν αναλύουμε τη θεωρία την οποία είτε μπορείτε να τη βρείτε από τα πάμπολλα εγχειρίδια που κυκλοφορούν αλλά επιμένουμε στην λύση όσο το δυνατό πιο αντιπροσωπευτικών πρακτικών.
 

 
Τις εκφωνήσεις των θεμάτων τις κατεβάζετε από την πλατφόρμα, όπως επίσης και δακτυλογραφημένες σημειώσεις της θεωρίας

 
Επιπρόσθετα στο e-mail σας θα σας στείλουμε:

τμήματα από εγχειρίδια επιλεγμένης βιβλιογραφίας για κάθε διδ. ενότητα, (που συνδέεονται με τη συγκεκριμένη διδασκαλία της τρέχουσας διδακτικής ενότητας)


 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει,
 
1. Αστικό Δίκαιο & Πολιτική Δικονομία
2. Ποινικό Δίκαιο-Ποινική Δικονομία
3. Εμπορικό Δίκαιο
4. Ξένη Γλώσσα (Αγγλικά)
5. Γενική Παιδεία
 
 
Τα βιντεομαθήματα θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα και θα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) απεριόριστες φορές έως και το πέρας των διαγωνισμού.
 

 Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια εικόνα για την ποιότητα της δουλειάς μας παρακολουθώντας χωρίς καμμία επιβάρυνση τις πρώτες συναντήσεις των μαθημάτων κατ' επανάληψη όσες φορές θέλετε για 5 ημέρες, μπαίνοντας στο e-learning site μας: https://learn.kollintzas.gr

 
Για να παραλάβετε το username και το password, απλώς μας ενημερώνετε με e-mail στο pfkollintza@yahoo.gr ή τηλεφωνικά στο 2103300296-7.

 ·         Δεν υπάρχουν μαθητές στην τάξη και έτσι το μάθημα είναι σαν “ιδιαίτερο”. Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα με κάμερα υψηλής ποιότητας (high definition) και προτζέκτορα οροφής.

 ·         Κάθε διδακτική συνάντηση είναι ''κομμένη'' σε 2 έως 6 βίντεο καθένα εκ των οποίων έχει τίτλο που περιγράφει το περιεχόμενό του. Έτσι η πλοήγηση του υποψηφίου στο μενού γίνεται εύχρηστη και προπαντός η αναζήτηση του συγκεκριμένου σημείου της ύλης ταχύτερη.

 

Β) Τρόπος μελέτης παρακολούθησης προγράμματος βιντεομαθημάτων - e-learning ΕΣΔΙ-ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΩΝ

Με το που εγγράφεστε στο πρόγραμμα βιντεομαθημάτων e-learning, ''ανοίγουν'' όλα τα μαθήματα τα οποία έχετε πάρει.

Μεγάλη βαρύτητα πρέπει να δώσετε στις αναλυτικές παρουσιάσεις: α) των παλαιών τεθέντων θεμάτων και β) σε πιθανά προς εξέταση θέματα.

Προφανώς υπάρχει η επιλογή να παρακολουθεί κανείς (όταν έχει αρκετές προγενέστερες γνώσεις είτε έχει ξαναδώσει άλλη φορά) όποια διδ. συνάντηση οποιουδήποτε μαθήματος επιθυμεί.

Γ) Αποθηκευμένα βιντεομαθήματα

 Τα βιντεομαθήματα για το διαγωνισμό της ΕΣΔΙ, θα παραμένουν  βιντεοσκοπημένα και θα τα βλέπετε (για τους εγγεγραμμένους υποψηφίους) όποτε θέλετε, μέχρι να γίνει ο επόμενος διαγωνισμός, με τουλάχιστο υπερτριπλάσιο χρόνο (700ώρες) από τη χρονική διάρκεια των μαθημάτων.

 Την παρακολούθηση των μαθημάτων μπορείτε να την κατανείμετε χρονικά ''κατά το δοκούν'' σε όλο το χρονικό φάσμα από τότε που θα γραφτείτε έως να γίνει ο διαγωνισμός.  Πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες για επίτευξη αρκετά υψηλότερης βαθμολογίας στο γραπτό διαγωνισμό.

Δ) Οn-line συναντήσεις.

Οι  ζωντανές παρακολουθήσεις(επαναληπτικά 4-6 ώρες/μάθημα), λίγο πριν πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός, γίνονται online μέσω της πλατφόρμας όπου ο καθηγητής απαντά στις ερωτήσεις σας και όλες τις απορίες που είτε του θέτετε τη στιγμή εκείνη μέσω chat που τρέχει online είτε ζωντανά με μικρόφωνο, είτε μας τις έχετε δώσει στο e-mail του φροντιστηρίου και τις έχουμε δώσει ήδη εμείς στον καθηγητή από προηγουμένως.

Οποιαδήποτε όμως ερώτηση-απορία κ.λ.π. μπορείτε να μας τις στέλνετε στο e-mail του φροντιστηρίου οποτεδήποτε και να σας απαντάμε μέσω των καθηγητών μας άμεσα.

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να μας τηλεφωνείτε οποτεδήποτε από 11π.μ έως 8μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΠΟΙΝΙΚΗΣ  ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΚΟΣΤΟΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (20)

132 ώρες +

24ώρες επαναληπτικά

= 164ώρες

α) 1350€ (άπαξ καταβολή)

β) 1700€. Σε 4 δόσεις των 425€

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ(20)

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (16)

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (20)

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ(20)

ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ (18)

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (16)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Δεν υπάρχουν μαθητές στην τάξη και έτσι το μάθημα είναι σαν ΄΄ιδιαίτερο΄΄. Τα μαθήματα είναι βιντεοσκοπημένα με κάμερα υψηλής ποιότητας (high definition).

Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους καθηγητές οι οποίοι είναι διακεκριμένοι επιστήμονες, κάτοχοι διδακτορικών τίτλων, με άριστη θεωρητική κατάρτιση, πολυετή διδακτική εμπειρία, πλούσιο συγγραφικό έργο στο Γνωστικό Αντικείμενο που διδάσκουν.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 4.000 σελίδες σημειώσεις συνοπτικές και πλήρης με αρκετά σχεδιαγράμματα για την καλύτερη κατανόηση της ύλης. Επίσης υπάρχουν και τα αντίστοιχα θέματα προηγούμενων διαγωνισμών (από μεγάλη τράπεζα θεμάτων).

Πλήρη θεωρητική ανάλυση της εξεταστέας ύλης. Επίλυση πληθώρας πρακτικών θεμάτων από κοινού με τους διδάσκοντες, αιτιολόγηση των λύσεων με παράθεση του απαιτούμενου νομοθετικού πλαισίου και ενίσχυση με το κατάλληλο νομολογιακό υλικό.   Άμεση ενημέρωση των υποψηφίων σε κάθε περίπτωση νομοθετικής μεταβολής. Επίλυση και όλων των παλαιών θεμάτων. Επίλυση θεμάτων των προηγούμενων εξεταστικών περιόδων. Άμεσες και υπεύθυνες απαντήσεις στα ερωτήματα που υποβάλλουν οι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Στ) Τρόπος παραλαβής σημειώσεων
Τις διδακτικές σημειώσεις της κάθε διδακτικής συνάντησης των μαθημάτων μπορείτε να τις κατεβάζετε σε pdf από την πλατφόρμα.
 
 
Επιπρόσθετα στο e-mail σας θα σας στείλουμε:

τμήματα από εγχειρίδια επιλεγμένης βιβλιογραφίας για κάθε διδ. ενότητα, (που συνδέεονται με τη συγκεκριμένη διδασκαλία της τρέχουσας διδακτικής ενότητας)

 
Ζ) Κόστος προγράμματος:

Τιμή πακέτου μαθημάτων :

Α) Με εφ' άπαξ καταβολή:  1350€ (από 2100€)

Με την εφάπαξ καταβολή έχετε πλέον πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα της προετοιμασίας ΕΣΔΔΙ, μέχρι να γίνει ο επόμενος διαγωνισμός και θα πάρετε όλες τις σημειώσεις στο e-mail σας άμεσα.

Β) Με δόσεις: 1700€. Σε 4 μηνιαίες δόσεις των 425€

Με την καταβολή της 1ης δόσης έχετε πρόσβαση στα υλοποιημένα βιντεομαθήματα  που αντιστοιχούν στην κάθε δόση καθώς και τις αντίστοιχες σημειώσεις τους.

Με την εφάπαξ καταβολή έχετε πλέον πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα και θα πάρετε όλες τις επιπλέον σημειώσεις στο e-mail σας άμεσα.

ΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
Προκήρυξη 2021 Προκήρυξη 2020 Δείτε τους διοριστέους Δικαστές σπουδαστές μας.
Γενικές Πληροφορίες Προϋποθέσεις Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Όλες οι αλλαγές του νομοσχεδίου για την Εθνική Σχολή Δικαστών

Παλαιά θέματα Προκηρύξεις Αποτελέσματα εξετάσεων
Πρόγραμμα μαθημάτων Διοικητικής Κατεύθυνσης
Πρόγραμμα μαθημάτων Πολιτικής Κατεύθυνσης (ΝΕΟ)
Σημειώσεις διαγωνισμού Σχολής Δικαστών   

Νέο!  Πρόγραμμα e-learning (Σύγχρονης & Ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης)

Πλατφόρμα E-Learning. https://learn.kollintzas.gr Είσοδος ΕΔΩ